Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

L’Alcalde de Rafelbunyol i els drets ciutadans

Enviat el dilluns 21 de maig de 2007 per Pac

Ens comenten que sembla que un grup ha intentat anar a dinar a un Parc de Rafelbunyol i des de l’Ajuntament els han fet saber que per ordre del senyor alcalde no es pot entrar menjar de fora… i han presentat un escrit al Síndic de Greuges que reproduïm. Seguirem informant.

QUEIXA: Havent volgut anar a un parc Públic del municipi de Rafelbunyol un grup a dinar i passar la vesprada, i en previsió de ser un grup nombrós férem un escrit a l’ajuntament enviat per fax, per si calia demanar algun permís especial, etc. i ens van telefonar per indicar-nos que podíem fer ús de les instal·lacions per ser un espai públic, però que a l’esmentat parc estava expressament prohibit entrar menjar de fora tal i com indicava la retolació exterior. Este apercibiment ens pareix un abús d’autoritat i no sabem fins a quin punt és acorde a la legalitat vigent, ja que el nostre grup sempre cuida amb deteniment de deixar les instal·lacions on passa ben netes i cuidades, a més d’estar composat per famílies amb xiquets i xiquetes menuts als que cal portar-los menjar i beguda per si de cas. Llavors no entenem esta actitud semi-caciquil que no afavoreix gens la convivència i deixa molt que desitjar de les administracions democràtiques. A més es tracta d’un parc que disposa d’un servei de vigilància que facilita més encara que se’n faça un bon ús i no un abús. El que pose en el seu coneixement per que es puguen posar en marxa les accions legals que crega la seua autoritat pertinents a aquest cas. Gràcies de bestreta.

Pertany a Activisme, Denúncia | Sense comentaris »

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress