Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Ampliem la família!

Enviat el dimarts 24 d'abril de 2007 per Pac

Gràcies a l’amic Juan Carlos i l’amiga Àngels hem ampliat els habitants de casa nostra de forma temporal, i és que fa just una setmana ens van regalar una posta d’ous de granota (o gripau) per que la criàrem a casa, i una vegada passat el procés de naixement del cabotets, eixides de potes, pèrdua de cua, fins convertir-se en veritables granotes, seran alliberades a la natura.

Doncs dit i fet, 8 dies més tard de vindre a casa, i ubicar-los al jardí en una safa amb aigua de l’aquari, unes fulles d’encisam i una mica de menjar per a peixos, han nascut els cabotets 😀

Ara són molt menudets, i fràgils, i cal deixar-los estar, cosa que cal inculcar als menuts de la casa, que han vist amb alegria com la vida els visita al jardí.

Malgrat que l’altre dia Pau estava fent xocolata amb un pal dins la safa dels cabotets… estos segueixen vius i fent-se grans, i si no mireu:

Pertany a Animals, Personal | 5 comentaris »

5 comentaris

 1. Marina ha comentat:

  hola, nuria mencantaria vore els teus cabudets pero ja els he vist gracies

 2. Jaume ha comentat:

  M’he quedat de pedra quan he llegit el títol: Ampliem la família. hahahaha

  Besets de part de Sílvia i Jaume als quatre

 3. Angels i carles ha comentat:

  Hola Paco. Com van els cabotets? Ja que no tenim noticies d’ells des de fa un mes. Els nostres van creixent molt bé, encara que de quan en quan tenim alguna baixa. Jo espere que d’ací a tres setmanes es transformen en xicotets gripaus, el mes segur coincideix amb alguna tronada, ja que deuen tindre algun mecanisme intern que els fa intuïr l’arribada de les tronades per a transformar-se tots més o menys a la vegada en gripaus i així tindré més possibilitats de sobreviure a l’estar el sol mullat. Espere que els teus segueixen la mateixa sort. Salutacions.

 4. Pac ha comentat:

  Hola,
  sí tinc una mica abandonat el bloc i també la informació dels cabotets. Després d’algunes centrifugades de Pau, i algun allau de pedres i terra de Pere, sobrealimentacions diverses i alguna altre detall que no he vist…, encara n’hi han una bona colla vius (hem estat amb la càmera desapareguda i no he pogut fer nous vídeos (esta setmana en faré). Però van bé, i tant!
  Ja us pose al dia amb alguna imatge en breu

 5. Coses de pac » Arxiu del blog » Ja tenim gripaus! ha comentat:

  […] després d’un llarg procés de criança els ous es feren cabotets, cresqueres fins tindre potes, se’ls caigué la cua i en ser […]

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress