Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Dimitesc de la Junta de l’AMPA…

Enviat el dijous 1 d'octubre de 2009 per Pac

Hui és un dia trist. He plegat de la Junta Directiva de l’AMPA. I hi estava molt a gust. Fèiem un bon equip i es notava.

He deixat en l’estacada a les companyes de la Junta de l’Associació de Pares i Mares de l’escola de Massalfassar. No sé si m’ho perdonaran mai.

És una putada el que els he fet, ja ho se, però la meua salut és el primer i necessite no estar patint cada instant, sense veure cap eixida que em plaga a la situació creada a l’assemblea de pares i mares del passat dijous 24 de setembre.

Una assemblea que per cert recordarem els presents, sobretot els que van fer allà una passa important per suïcidar-se políticament.

I és que la llengua va servir de nou com a element de discòrdia intencionada. Vam haver de rebre insults i comentaris fora de lloc, als que desgraciadament estem massa acostumats. Però el pitjor de tot, no van ser ni les formes ni el contingut de l’agressió,   si no el portaveu. La persona que va agafar el relleu de la dialèctica enverinada va fer més mal del que es pensa, per seguir el joc en una partida amb un rerefons d’odi cap a la llengua, que s’ensuma de ben lluny.

Va prendre una actitud decidida, amb convenciment, de militància cega, amb el que deia amb referències legals quan calgueren, però va perdre de vista el fòrum i l’espai en el que es trobava. Estava davant d’una associació que no arriba a la cinquantena de socis, potser 60, que fa tot el que fa arrapant hores a la família i al temps lliure, i la demanda única: que es feren les notificacions en valencià i en castellà.

I  quan l’objectiu que pretenen aconseguir dins de l’AMPA és clarament incomplit en el seu espai de participació política: l’Ajuntament de Massalfassar (per incompetència en la gestió i segurament també per falta de recursos) hom es pregunta si la vehemència amb la que se li demana a l’AMPA que faça la feina dues vegades,  s’aplica també a l’Ajuntament, on bàsicament tot és en castellà (les actes plenàries, les notificacions, les ordenances, etc.).

I com estes coses s’han de saber, si creus que el principal partit de l’oposició a Massalfassar ha perdut el nord en este afer, tal vegada vols fer-ho saber-ho els seus caps.

Pertany a Denúncia, Llengua, Massalfassar | 1 comentari »

Un comentari

  1. àlex ha comentat:

    Hola, Pac. Acabe de trobar de casualitat aquest bloc i me l’apunte. Sobre el post, rep una abraçada forta ni que siga un any i mig després.
    ànim.

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress