Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

De nou, pac online

Enviat el dimarts 8 de setembre de 2009 per Pac

Uf! Ja fa quasi un any i mig que no em deixe caure per ací. I les estadístiques segueixen dient que algú es deixa caure encara després de tant de temps. Per a eixos que no han deixat mai a zero l’estadística, i per la meua xarrameca compulsiva, vaig a veure de mantindre’l una mica viu.

La veritat és que he volgut escriure esta estrada ja fa setmanes però la por a ressuscitar el blog i no poder portar una seguida, per pobra que siga, em parava.

I hui no se perquè, he decidit que vaig a fer l’esforç. Veurem que dura.

En este temps moltes coses han passat. Moltes, moltes. No les contaré ací per no avorrir el personal, però faré memòria d’algunes curioses i útils.

Per començar, com que el tema de la temporada són les noves formes d’asèpsia front a la grip A, em faig ressò de les opcions que hi han front a la impossibilitat de donar la mà, ni besar-nos a la cara, etc.

Salut!

Pertany a General | 1 comentari »

Un comentari

  1. Toni Saura ha comentat:

    M’alegre molt que retomes el blog, això sí es un bon simptoma i demostra que no hi ha mal que cent anys dure (ni ho volem tampoc, clar).

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress