Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Renfe fa el ridícul (de nou)

Enviat el dimarts 8 d'abril de 2008 per Pac

Estos dies la premsa es fa ressò de com van els primers dies del tall ferroviari del trajecte entre Vara de Quart (ara València Sant Isidre) i el centre de la ciutat de València.

La veritat és que Renfe està tenint aspectes molt lamentables sobretot en la seua tasca informadora, ja ho avançava fa uns dies en una altra entrada, com a imatge que resumeix com va la cosa, una foto del panell informatiu de hui dimarts a les 15h. a l’andana principal de l’estació d’Aldaia

I en companyia d’este cartell que no sap què informar un resum del que hem passat els usuaris:

– els hostessos que informaven els usuaris als mateixos trens el primer dia feiner del canvi portaven uns fullets informatius amb l’eslògan “Continuem apropant-te al centre” com a ironia del puteig que suposa haver de fer un transbord extra per tal d’anar al centre

– este fullet (que segueixen repartint cada dia) no servix per res, ja que no inclou l’horari de pas dels trens que és el que realment ens interessa, només indica el primer i últim que en cada sentit circulen, i és propaganda barata, en reclamar-li el mateix dilluns a les 15h pels nous horaris ens responien que no en tenien, i hi havia gent que a l’estació d’Aldaia ja els havia recollit

– l’ascensor el dilluns dia 7 d’abril a les 15:25 ja estaven reparant-lo per que s’havia desbaratat

– una consulta sobre nous horaris, dia de tancament del servei, etc. feta a clientevalencia@renfe.es el dia 27 de març és contestada el 2 d’abril (a 3 dies del tall) sense resoldre 2 de les 3 qüestions plantejades

– els hostessos en veure’ns a un grup de viatgers amb les nostres bicicletes plegables, ens informen que en el Metro no podem viatjar amb les bicicletes si no és en cap de setmana, havent d’informar-los nosaltres que les bicicletes plegades no tenen consideració de bicicletes al Metro i que per tant poden viatjar en qualsevol horari

– el dilluns el tren arribà a València Sant Isidre a les 15:25, 13 minuts més tard de la seua hora, i hui dimarts ha arribat a les 15:20, 8 minuts tard.

– cap dels missatges que dóna la nova estació de València Sant Isidre és en valencià…

Com a cosa positiva és que l’AVE ha fet que s’hagen hagut de posar d’acord dues administracions de transport públic que històricament cadascuna fa la seua, i que sense quasi adonar-nos s’ha produït una “integració tarifària”, cutre ja se, però per primera vegada amb un mateix bitllet pots moure’t amb Rodalia Renfe i amb Metro València, esperem que siga l’inici d’una integració real i efectiva a l’àrea metropolitana de València, i el fet que Sant Isidre siga el nom triat per a ambdues estacions vull pensar que preveu a mig termini una única estació intermodal. Igual peque d’optimista, però si no mirem cap a davant veient el got mig ple hi ha per tirar-se de les andanes avall!

Pertany a Activisme, Denúncia, General, Renfe, Transport públic | 1 comentari »

Un comentari

  1. Ramon ha comentat:

    Hola Pac:
    L’altre dia vaig escoltar a un dels “renferos” (treballador de la Renfe) que si que hi haurà una estació intermodal, que aquesta es “provisional”, i que en breu es podrà aplegar amb el billet de Rodalies fins a l’estació de Colon, que segons eixa dubtosa font, “es donde toda la gente quiere bajar”, i aixó si que es pareix més al “centro” que tant proclama Renfe…

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress