Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Problemes en el binomi bici + tren a la línia C-3 i C-4

Enviat el divendres 22 de febrer de 2008 per Pac

Fa unes setmanes que a la premsa ve parlant-se dels problemes que a partir d’abril d’enguany (¿?) i fins el 2010 patirem els viatgers del tren de rodalia de les línies C-3 (València-Utiel), C-4 (València-Xirivella l’Alter) i els Regionals que venen de Madrid i Conca amb motiu de les obres de l’accés de l’AVE, per un túnel, a la ciutat de València pel sud.

Els problemes que trobarem els viatgers són bàsicament que hi haurà una parada intermèdia a l’altura de Vara de Quart, en una nova estació “intermodal” que comunicarà la línia de Renfe amb la de MetroValència, de manera que el trajecte que ara és directe, l’haurem de fer en dos trossos fent transbord per passar-nos del tren al metro, amb la pèrdua de temps que implicarà sense comptar en hipotètics desajustos horaris, esperes, sobresaturació del metro per haver d’absorbir molts passatgers extra, etc.

Doncs a tot açò, els que portem una bicicleta encara se’ns complica més l’existència, ja que la bicicleta al metro en dies feiners no pot pujar si no va plegada, però quan n’hi ha molta gent, ni plegada cap.

Arribats a este punt m’és d’un em dirà que si ja he decidit claudicar al sentit comú i agafar el cotxe. Però no.

Per a cabuts jo. L’altre dia vam provar Ramon i jo l’alternativa en bicicleta des de la parada del Metro de Sant Isidre (al costat de Vara de Quart) fins l’Estació del Nord. El primer tram està en obres i anàrem contra direcció i fent alguna volta vam trobar un camí que en 4 km arribàvem. L’haurem de perfeccionar però a grans trets és la solució per no haver de barallar-nos amb el metro per a tan curt trajecte.

De Vara de Quart a l’Estació del Nord map – Tagzania

Pertany a General | 2 comentaris »

2 comentaris

  1. Daniel (pare de Belén) ha comentat:

    vete preparando un tupper para comer al regreso, porque seguro que con tanto transbordo no llegas hasta las 17:00.
    Suerte con renfe, yo me peleé 2 años con ellos e hice “12.000” reclamaciones por incumplimiento de horarios, escasez de recursos, problemas con la bici (trayecto Massalfassar – Castellón). No saque mucho en claro pero no por ello hay que dejar de intentarlo.

  2. Pac ha comentat:

    Sí, si ara prenc una poma sobre les 14-15h per a mantindre els nivells de sucre, amb els nous horaris que ens esperen caldran coses més contundents. Encara ques i em toquen molt els nassos,una vegada arribat a Vara de Quart igual agafe la bicicleta i me’n vaig pedalant a casa i ja tinc fet l’esport del dia.

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress