Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

A l’escola ja comencen les falles

Enviat el divendres 15 de febrer de 2008 per Pac

Almenys els alumnes del CP Sant Llorenç Màrtir de Massalfassar ja tenen la noteta per que vagen preparant els ninots que formaran part de la falla de l’escola.

El tema principal d’enguany és “Què car està tot” i els de 3 i 5 anys han de representar com de cars estan els joguets i com de cars estan els llibres respectivament, difícil enguany, difícil.

Representar amb uns ninots o objectes de paper i cartró que les coses estan cares resulta complicat. Ens haurem d’escalfar el cap i pensar en idees que representen el que patim cada dia.

Pau, com que li agraden els cavalls molt, vol que la seua aportació siga un cavall, haurem de fer-lo d’or per que represente que és car ;), i Núria vol fer un llibre de monedes, a veure com ho fem i aconseguim que quede per l’estil que el drac que férem l’any passat.

Per ara ja tenim unes caixes de cartró per anar fent l’esbós i posar-se a la feina, que no queda res!

img00023.jpg

Pertany a General, Manualitats, Massalfassar, Personal | 2 comentaris »

2 comentaris

 1. Daniel (pare de Belén) ha comentat:

  Hola Pac.
  El xiquets de 4 any tenen de representar “que cares estan les llepolies”, encara no se con ho farem per que tampoc estan tan cares, jaja. Farem algun pastis o alguna coseta, ja vorem.
  Daniel

 2. Pac ha comentat:

  Hola Daniel, gràcies per escriure ací. Doncs se m’ocorre que podíeu fer una piruleta i la part del caramel que siga una moneda d’euro o de dos euros 😀

  Ja ens mostres el que resulte 😉

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress