Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Renfe ens enganya amb el reciclatge

Enviat el dimarts 12 de febrer de 2008 per Pac

Recentment l’Estació del Nord de Renfe ha renovat la part superior de les papereres que hi ha per tot el recinte.Les noves disposen d’icones més clares que identifiquen els diversos fems que admet i en quina ubicació els hem de llançar, tot un exemple.

Es tracta d’unes papereres estupendes amb tres boques diferenciades amb bosses de colors diferents per recollir el paper (blava), el fem orgànic (verda) i la resta (negra).

img00003.jpg

Des del primer dia, ja fa anys, vaig pensar de com avançats estàvem ja que és difícil trobar papereres on pugues fer ja la tria del fem a llocs de pública concurrència.

Farà cosa d’un mes vam agafar un tren ben tard, potser el de les 22:30h, i clar a eixes hores els passatgers eren ben escassos, vam haver d’esperar-nos a un banc fins que isquera el nostre tren, i vam tindre l’oportunitat de veure com es feia la neteja del recinte i el buidat de les papereres.

I sorpresa, i vergonya aliena, la meua en veure que les bosses es buidaven col·locant el seu contingut tot mesclat en una gran bossa i deixant les tres bosses de colorins preparades per a seguir enganyant el personal.

Pot ser la cosa ha canviat del Nadal cap a ací, però si fora que no (com imagine), haguera estat millor enlloc de renovar les papereres, unificar la paperera en una sola boca i deixar-se d’imatge de sostenibilitat quan és ben falsa.

Qui fa el vídeo per al youtube?

Presentaré un escrit, serà un mail millor, a Renfe i ja us conte.

Pertany a Denúncia, General, Renfe, Sostenible | Sense comentaris »

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress