Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Buidant la bústia gràcies a l’Agència de Protecció de Dades

Enviat el dimecres 31 d'octubre de 2007 per Pac

Personalment em destorba profundament rebre correu no desitjat. Amb l’ordinador és fàcil esborrar-lo, o filtrar-lo, però en el correu postal és una tasca més costosa, ja que la lletra menuda on s’explica que s’ha de fer per demanar la baixa dels enviaments, sol ser ben menuda i rodejada de molta més lletra que fa difícil trobar-ho, a més que enviar cartes amb còpies de DNI, etc. sempre fa perea.

El cas és que fa uns mesos vaig demanar a una empresa que m’enviava publicitat a tothora, que m’esborraren dels seus enviaments en els següents termes:

soy cliente suyo, y al tiempo sufridor de su tortura publicitaria ya que en ningún momento he solicitado que me la envíen (cada 2-3 meses el mismo mensaje publicitario), excepto ahora que leo la letra pequeñísima de mi contrato y me entero que, vaya que les había autorizado casi a darle a cualquiera mis datos…

Les adjunto copia de mi pasaporte i revoco lo que en su día dije al firmar su contrato y solicito me den de baja inmediata de todas sus bases de datos, me informen a que otras entidades de su grupo o de fuera de él le han facilitado mis datos personales y por lo tanto me están enviando correo no deseado.

Esperando no tener que acudir a la Agencia de Protección de Datos de Carácter Personal, y me sean facilitados los datos que les solicito y sean ejecutadas las acciones que les requiero.

Atentamente

(com que només faciliten una adreça postal, vaig haver d’indagar per internet fins trobar un parell d’adreces electròniques que van funcionar igual que si hagués enviat una carta). El cas és que passats uns dies totes les meues demandes van ser ateses i no he tornat a rebre més publicitat de la citada empresa. Però sorpresa meua quan als pocs mesos rep una nova oferta publicitària d’una empresa filial de la primera donat-me pel sac de nou, i és quan m’he adreça ja en serio a l’Agencia Española de Protección de Datos i els he remés un escrit de Denúncia seguint el model que proporciona la pròpia Agència.

Pertany a Activisme, Denúncia, Reclamacions i queixes | Sense comentaris »

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress