Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Posa llum a la bicicleta i oblida’t de les piles

Enviat el divendres 4 de gener de 2008 per Pac

Com que portar llum és obligatori quan circulem de nit amb la bicicleta, són diversos els sistemes que he usat per il·luminar-me.

Primer usí la dinamo, darrerament els que he usat tots han portat piles, siguent una molèstia posar-los i llevar-los cada vegada (per evitar furts), contaminants a la llarga per l’ús de piles, i si alguna pila se’t fa malbé posada al llum, et llança a perdre el propi aparell que cal canviar-lo per un altre.

Farà 2 o 3 anys a la botiga de la Fundació Terra vaig comprar uns llums rojos que funcionaven per camp magnètic i que per tant no usaven piles, anaven molt bé ja que sempre els portava posats i la llum de darrere sempre funcionava, tenia també l’inconvenient de que la llum era intermitent i per tant fora de la llei, malgrat que molta gent porta llums de leds intermitents.

Just abans de nadal vaig saber de l’existència, de nou a la Fundació Terra, el Reelight,

que seguia generant l’energia per camp magnètic, però havien aconseguit que la llum fos constant i no intermitent, i ara blanca per a davant i roja per a darrere.

Com que a reis ja no arribeu per regalar-vos-la, anoteu-vos-el per regalar en qualsevol altre moment.

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, General, Sostenible | 1 comentari »

Un comentari

  1. Coses de pac » Arxiu del blog » Més llum sostenible per a la bici ha comentat:

    […] al Nadal parlava del nou sistema per il·luminar el desplaçament en bicicleta mitjançant la creació d’un camp ma… (i després de 3 mesos d’ús només puc que estar ben content del resultat que em dóna, i a […]

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress