Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Bicicletes a Bèlgica i Holanda

Enviat el dimecres 24 d'octubre de 2007 per Pac

El meu company Manu m’ha portat un regal de la ciutat de Bruixes, a Bèlgica, on és ben corrent trobar-se amb bicicletes preparades per al transport de criatures sense complexos i de forma eficient, un parell d’imatges de mostra:

Igualment la meua perruquera ha anat de vacances amb unes amigues a Holanda, i quan m’ho va dir vaig tindre la gosadia de demanar-li que em portara un regal d’allà (quina barra! degué pensar). La cosa era fàcil, Holanda és un paradís per a les bicicletes, no per que arreu hi hagen carrils bici, que també, sinó perquè l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport està tan estés com normalitzat i les bicicletes de tota mena són les reines de les ciutats.

Doncs el que jo volia que em portara era alguna foto de les bicicletes que allà es poden trobar, si són per portar xiquets i xiquetes, millor que millor; i sorpresa la meua quan al setembre rep un correu amb unes fotos ben interessants i que us mostre:

 

 

Si un país civilitzat i modern té aparcaments de bicicleta com estos de grans,
serà perquè anar en bicicleta és modern i civilitzat?

 


I que us sembla esta bicicleta per transportar coses o persones?

 

Realment és un altre món.

Gràcies pels regals!

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, Fotos, General | 2 comentaris »

2 comentaris

  1. Anònim ha comentat:

    Tan prop i tan diferents! Lamentablement, mentres els nostres polítics no es conciencien ho tenim prou difícil. Per-ho no ens desanimem, amb iniciatives com la teua i amb temps hi arribarem!

  2. Manu ha comentat:

    Hoy en día, a no ser que sea un negocio rentable lo de poner vías verdes; no creo que nunca se lleve a cabo. Veáse como ej. el caso del reciclaje (negocio muy rentable para empresarios).
    Lo veo dificil pero la esperanza nunca se pierde. Concienciando a los que nos preceden yo creo que en un par de generaciones se conseguirá por tanto iniciativas como estas darán sus frutos tarde o temprano.

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress