Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Dolços per Sant Donís

Enviat el dilluns 15 d'octubre de 2007 per Pac

No sóc massa aficionat a celebrar festes “comercials” per que l’afany de fer diners en general les ha desvirtuades. Sant Donís, no ha estat una excepció i crec que mai havia regalat una Mocadorà a la meua estimada.

Enguany, en anar a comprar el pa les vespres de Sant Donís vaig veure, com cada any, l’aparador farcit de dolç, d’exel·lent execució per cert, i no vaig poder resistir la temptació d’encomanar-ne una.

Per cert, per animar la clientela a emportar-se el dolç sant, hi ha havia l’exposició de la feina feta per un dels estudiants del Gremi de Mestres Confiters, Higinio, que havia estat guardonat amb el segon premi al concurs de dolços de Sant Donís, enhorabona!.

Us mostre amb detall les peces que formaven part del bodegó de sucre i que ell sol ja enamorava, per que us facen salivar i admirar la precisió amb que han estat fetes les fruites, verdures i bolets, que han endolcit este dia.

Albergina Albercoc Llima

 

Maduixa Pera Plàtans

 

Rovelló Taronja

Bon profit!

 

 

 

Pertany a Fotos, General, Massalfassar | Sense comentaris »

Deixa un comentari

Per favor: Els comentaris estan moderats i això pot retardar la publicació del teu comentari. No cal que tornes a reenviar el teu comentari.

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress