Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Renfe no informa

Enviat el dijous 27 de març de 2008 per Pac

Els que usem els serveis de Renfe sabem de com de fotut és el silenci de Renfe, que quan les coses no van com deuen, no hi ha explicació que valga, ni ningú sap informar-te. Hui n’hem tingut una de grosa.

La premsa de hui es fa ressò del tancament immediat amb motiu de les obres de l’AVE, de la Línia d’Aldaia en el tram entre Vara de Quart i l’Estació del Nord a la ciutat de València que estava anunciat fa unes setmanes. El fatídic dia serà el 5 d’abril, d’ací no res! Doncs com que ni als trens que fan el recorregut, ni a les andanes de les vies 7, 8 i 9, habituals d’estos trens, ni a cap lloc hem trobat cap informació oficial ens hem adreçat a Atenció al Viatger on, sense caure-se-li la cara de vergonya a ningú, ens han dit que allí no saben res, i que oficialment no saben que vaja a tancar-se res.

Impressionant! Realment impressionant!

Això que a la premsa hui diu:

“FGV y Renfe reforzarán el servicio de Atención al Cliente con personal de información en las citadas estaciones de la red de Metrovalencia.”

Més que reforçar-lo caldrà que el presten de forma correcta i no usant de nou el silenci a poc més de 8 dies d’un canvi tan radical.

Pertany a Activisme, General, Reclamacions i queixes, Renfe, Transport públic | 1 comentari »

Obres invadint l’espai dels vianants

Enviat el dilluns 3 de març de 2008 per Pac

De nou topete amb els de Lubasa ocupant el meu espai, l’espai dels vianants. En este cas és el pas de vianants just enfront de la feina. Resulta que estaven d’obres (menors) allà, i el muntó de terra que han fet està ubicat just damunt del pas per a vianants, al costat està el compressor que també dificulta el pas i per rematar-ho la furgoneta ocupa part del pas i part d’un aparcament.

lubasa-i-vianants.jpg

Als companys amb els que anava quan feia ala foto els pareixia excessiva la meua actitud i les meues demandes en el sentit que no era el lloc de deixar el vehicle, em reclamaven una actitud més tolerant davant la situació.

Me’n vaig anar una mica malament, per si me n’empassava en el meu rigor, però repensant-ho un poc només he pogut que refermar-me.

Òbviament, si algú ha de fer obres sobre un pas de vianants l’haurà d’ocupar, res a objectar. Però la meua demanada és que si eixa intervenció s’ha de fer i va a ocupar-se un pas de persones, s’hauran d’habilitar passos alternatius, per que si enlloc de voler passar una persona jove i àgil, ho vol fer una persona major, una persona amb gaiato o closes, un discapacitat en cadira de rodes, una persona amb un carret per portar un nadó…, el metre escàs que de pas han deixat és insuficient i perillós per poder passar.

Crec que haver reservat un lloc per a deixar la furgoneta (ocupant un dels llocs d’aparcament p.e.) no hagués costat tant d’esforç (i segurament serà el que estableixen les ordenances), i no haguérem perjudicat els més dèbils, els vianants.

Pertany a Activisme, Denúncia, General, Reclamacions i queixes | Sense comentaris »

Renfe deixa la feina a mitges

Enviat el dimarts 13 de novembre de 2007 per Pac

Una de les primeres coses que vaig publicar a este Bloc va ser la notícia Per fi Renfe habilita espai per dur les bicis en condicions, circumstància que vaig poder viure en primera persona i que vaig recollir en unes quantes fotos.

Açò va ser al febrer de 2007 i 9 mesos després estem igual, vaja no igual si no pitjor.

Ara ens trobem amb una absoluta mancança de senyalització exterior al tren indicant que hi ha habilitat un espai per poder portar la bicicleta còmodament, situació que fa que després d’haver fet una forta inversió, els usuaris de binomi bici+tren segueixen desconeixent que els han reservat i adequat un espai per no destorbar la resta del passatge i portar les bicicletes en millors condicions.

És una llàstima que es presenten estes situacions que ens fan pensar que Renfe ha volgut fer un gest per a la galeria i fer-se la foto i res més i ara és el moment de reclamar no només senyalització externa a les unitats equipades, com la proliferació d’espais porta-bicicletes a tots els trens per facilitar la intermodalitat bici+tren.

Llavors us propose una mica d’acció davant Renfe.

Enviar per correu postal i correu electrònic el model d’escrit Reclamació portabicicletes o Reclamación portabicicletas a les Oficines d’Atenció al Client de Renfe Rodalia de tota Espanya i animar a presentar reclamacions per escrit en estos termes a totes i cadascuna les oficines d’atenció al viatger.

Presentar reclamacions serveix per a molt i ens consta que es tenen en compte, sobretot en línies amb certificació AENOR on la qualitat és fonamental i l’opinió dels usuaris un bon termòmetre de la mateixa. Feu arribar a quanta més gent millor l’escrit i que siga presentat massivament.

Oficina de Atención al Cliente Asturias clienteasturias@renfe.es
C/ Uría , s / n. Edificio Anexo a la Estación de Renfe
33003 OVIEDO

Oficina de Atención al Cliente Barcelona clientebarcelona@renfe.es
Estación de Sants.
Plaça Països Catalans, s/n.
08014 BARCELONA

Oficina de Atención al Cliente Bilbao clientebilbao@renfe.es
Plaza Circular, 2 – 3er piso
48008 BILBAO

Oficina de Atención al Cliente Cádiz clientecadiz@renfe.es
Estación de Cádiz
Plaza de Sevilla , s/n
11006 CÁDIZ

Oficina de Atención al Cliente Madrid clientemadrid@renfe.es
Avda. Ciudad de Barcelona, 8 – 3ª
28007 MADRID

Oficina de Atención al Cliente Málaga clientemalaga@renfe.es
C/ Explanada de la Estación, edificio Múltiple 2, 1ª planta
29002 MÁLAGA

Oficina de Atención al Cliente Murcia clientemurcia@renfe.es
Estación de Murcia
Plaza Industria, 1
30002 MURCIA

Oficina de Atención al Cliente San Sabastián clientesansebastian@renfe.es
Estación de Irún
C/ Estación , s/n
20301 IRÚN

Oficina de Atención al Cliente Santander clientesantander@renfe.es
Estación de Santander, andén – vía 1.
Plaza de Estaciones , s/n
39002 SANTANDER

Oficina de Atención al Cliente Sevilla clientesevilla@renfe.es
Estación Santa Justa
Avda. Kansas City s/n
41007 SEVILLA

Oficina de Atención al Cliente Valencia clientevalencia@renfe.es
Xàtiva, 24
46007 VALENCIA

Pertany a Activisme, Bicicleta, Denúncia, General, Reclamacions i queixes, Renfe, Transport públic | Sense comentaris »

Buidant la bústia gràcies a l’Agència de Protecció de Dades

Enviat el dimecres 31 d'octubre de 2007 per Pac

Personalment em destorba profundament rebre correu no desitjat. Amb l’ordinador és fàcil esborrar-lo, o filtrar-lo, però en el correu postal és una tasca més costosa, ja que la lletra menuda on s’explica que s’ha de fer per demanar la baixa dels enviaments, sol ser ben menuda i rodejada de molta més lletra que fa difícil trobar-ho, a més que enviar cartes amb còpies de DNI, etc. sempre fa perea.

El cas és que fa uns mesos vaig demanar a una empresa que m’enviava publicitat a tothora, que m’esborraren dels seus enviaments en els següents termes:

soy cliente suyo, y al tiempo sufridor de su tortura publicitaria ya que en ningún momento he solicitado que me la envíen (cada 2-3 meses el mismo mensaje publicitario), excepto ahora que leo la letra pequeñísima de mi contrato y me entero que, vaya que les había autorizado casi a darle a cualquiera mis datos…

Les adjunto copia de mi pasaporte i revoco lo que en su día dije al firmar su contrato y solicito me den de baja inmediata de todas sus bases de datos, me informen a que otras entidades de su grupo o de fuera de él le han facilitado mis datos personales y por lo tanto me están enviando correo no deseado.

Esperando no tener que acudir a la Agencia de Protección de Datos de Carácter Personal, y me sean facilitados los datos que les solicito y sean ejecutadas las acciones que les requiero.

Atentamente

(com que només faciliten una adreça postal, vaig haver d’indagar per internet fins trobar un parell d’adreces electròniques que van funcionar igual que si hagués enviat una carta). El cas és que passats uns dies totes les meues demandes van ser ateses i no he tornat a rebre més publicitat de la citada empresa. Però sorpresa meua quan als pocs mesos rep una nova oferta publicitària d’una empresa filial de la primera donat-me pel sac de nou, i és quan m’he adreça ja en serio a l’Agencia Española de Protección de Datos i els he remés un escrit de Denúncia seguint el model que proporciona la pròpia Agència.

Pertany a Activisme, Denúncia, Reclamacions i queixes | Sense comentaris »

Com se les gasta ya.com!

Enviat el dimarts 3 d'abril de 2007 per Pac

A primers de febrer vam decidir donar-nos de baixa de la connexió de l’ADSL i va ser tota una odissea.
Al número de ya.com 902 903 633 si prems el botó corresponent a baixes, per defecte et pengen, no hi hagué manera que m’informaren i després de dedicar-li molt de temps, vaig optar per glooglejar fins trobar diversos exemples de com sol·licitar la baixa.
Entre uns i altres vaig confeccionar el propi burofax-baixa-ja.pdf que vaig enviar a través de Correus (no s’envia per fax! s’ha de dur a correus i són els de Correus els que ho envien per fax a l’oficina de Correus més propera al destinatari i la porten en mà el mateix dia. Tot al mòdic preu de 23,15€!
Al temps vaig donar ordre al banc que no passaren el càrrec de ya.com, i malgrat que els de ya.com estaven avisats per buró-fax, intentaren passar-me el càrrec i com no ho van aconseguir una carta de requeriment de seguida tenia per casa.

Doncs després de fer tanta feina i gastar-me els euros per a que constara per escrit, amb acusament de recepció, etc. els prepotents de ya.com, 49 dies més tard m’envien un SMS al mòbil:

ya1.jpg

i es queden més panxos que panxos.

Que he de fer? Guardar-lo per a tindre’l com a prova? Reenviar-li’l a un Notari per a que done fe? Impressionant.

I 5 dies més tard m’envien un segon missatge al mòbil

ya21.jpg

Incompliment del contracte? Si al febrer us notifiquí que volia causar baixa! És per fer-me por este missatge?

I jo em pregunte, estes empreses que dificulten fins l’impossible la baixa dels seus serveis? Que no tenen oficines per atendre els clients? Que només (des)atenen telefònicament amb números 902 sobretarificats?
Tenen impunitat per notificar una baixa mitjançant un SMS? I a més no passa res?

Caldrà negar-se a donar el número del mòbil per evitar estes pràctiques?

Fotut el tema…

Pertany a General, Reclamacions i queixes | 2 comentaris »

Incívics

Enviat el dimecres 21 de març de 2007 per Pac

Esta serà una entrada que actualitzaré amb algunes perles que cada dia vaig trobant als carrers pels que passe. També us podeu il·lustrar de com de mal educats som els conductors a www.malaparcado.com

Massalfassar 06 03 2007 Massalfassar 06 03 2007 Massalfassar 06 03 2007 Sant Joan de les Abadesses 19 03 2007 Massalfassar 21 03 2007

Pertany a Activisme, Fotos, Reclamacions i queixes | 3 comentaris »

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress