Benvinguts a

Coses de pac

Per compartir algunes idees, vivències i xorrades que em passen pel cap o pel carrer o al tren. Blog gestionat amb el WordPress.

www.flickr.com
Este és un mòdul Flickr que mostra fotos públiques de coses de pac. Crea el teu propi mòdul, si vols aquí.

Pàgines

Núvol d'etiqueteslinux user #441306

Articles recents

Arxius

Comentaris recents

Bicicleta

Blogroll

Fotos

Massalfassar

Personal

Ubuntu

Meta

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Prova

Gravar vídeos des de la pròpia bicicleta

Enviat el divendres 4 de gener de 2008 per Pac

Són moltes les coses quer em ronden pel cap, i poc el temps que dedique a escriure d’elles. A veure si a poc a poc vaig traient de dins algunes pensades i coses passades i us les conte.

El cas és que vaig veure uns vídeos de www.valenciaenbici.es, que no s’ha de confondre amb www.valenciaenbici.net, i alguns d’ells estaven gravats des de la pròpia bicicleta amb un trípode especial; seguint el comentari d’algun d’ells vaig acabar localitzant el trípode

a http://www.dogcamsport.co.uk/, i per vint i poc euros me’l vaig mercar.

I el dia 1 de gener, per començar bé l’any 2008, vam anar a passejar amb les bicicletes i estrení l’aparell per l’horta de Masalfassar i la via Xurra.

I com que a Pau ara el porte remolcat amb el FollowMe, trobe que queden bastant bé els vídeos a l’estil càmeracafé però en bicicleta.

Uns vídeos per que us feu una idea de les possibilitats:

 

Des del polígon cap a casa

 

Des del polígon cap a casa

 

Arribant al Polígon de Museros

 

Arribant al Polígon de Museros

 

Per la Via Xurra cap a Museros

 

Per la Via Xurra cap a Museros

 

Per la Via Xurra

 

Per la Via Xurra

 

Per l'alqueria del Ronquillo

 

Per l’alqueria del Ronquillo

 

Per Lliri Blau en bicicleta

 

Per Lliri Blau en bicicleta

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, General | 2 comentaris »

Posa llum a la bicicleta i oblida’t de les piles

Enviat el divendres 4 de gener de 2008 per Pac

Com que portar llum és obligatori quan circulem de nit amb la bicicleta, són diversos els sistemes que he usat per il·luminar-me.

Primer usí la dinamo, darrerament els que he usat tots han portat piles, siguent una molèstia posar-los i llevar-los cada vegada (per evitar furts), contaminants a la llarga per l’ús de piles, i si alguna pila se’t fa malbé posada al llum, et llança a perdre el propi aparell que cal canviar-lo per un altre.

Farà 2 o 3 anys a la botiga de la Fundació Terra vaig comprar uns llums rojos que funcionaven per camp magnètic i que per tant no usaven piles, anaven molt bé ja que sempre els portava posats i la llum de darrere sempre funcionava, tenia també l’inconvenient de que la llum era intermitent i per tant fora de la llei, malgrat que molta gent porta llums de leds intermitents.

Just abans de nadal vaig saber de l’existència, de nou a la Fundació Terra, el Reelight,

que seguia generant l’energia per camp magnètic, però havien aconseguit que la llum fos constant i no intermitent, i ara blanca per a davant i roja per a darrere.

Com que a reis ja no arribeu per regalar-vos-la, anoteu-vos-el per regalar en qualsevol altre moment.

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, General, Sostenible | 1 comentari »

Pancartes en bicicleta

Enviat el divendres 4 de gener de 2008 per Pac

En anteriors ocasions he fet alguna referències a empreses que fan publicitat de forma professional amb bicicleta a València i a Madrid, o a la campanya publicitària del Bloc de Xirivella que usen també la bicicleta coma suport.

Ara m’arriben unes fotos de la Massa Crítica de Palerm amb un remolc ben senzill i econòmic:

Ara no hi ha excusa per publicitar el que siga amb pocs recursos.

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, Sostenible | Sense comentaris »

Bicicletes a Bèlgica i Holanda

Enviat el dimecres 24 d'octubre de 2007 per Pac

El meu company Manu m’ha portat un regal de la ciutat de Bruixes, a Bèlgica, on és ben corrent trobar-se amb bicicletes preparades per al transport de criatures sense complexos i de forma eficient, un parell d’imatges de mostra:

Igualment la meua perruquera ha anat de vacances amb unes amigues a Holanda, i quan m’ho va dir vaig tindre la gosadia de demanar-li que em portara un regal d’allà (quina barra! degué pensar). La cosa era fàcil, Holanda és un paradís per a les bicicletes, no per que arreu hi hagen carrils bici, que també, sinó perquè l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport està tan estés com normalitzat i les bicicletes de tota mena són les reines de les ciutats.

Doncs el que jo volia que em portara era alguna foto de les bicicletes que allà es poden trobar, si són per portar xiquets i xiquetes, millor que millor; i sorpresa la meua quan al setembre rep un correu amb unes fotos ben interessants i que us mostre:

 

 

Si un país civilitzat i modern té aparcaments de bicicleta com estos de grans,
serà perquè anar en bicicleta és modern i civilitzat?

 


I que us sembla esta bicicleta per transportar coses o persones?

 

Realment és un altre món.

Gràcies pels regals!

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, Fotos, General | 2 comentaris »

Educació en moviment

Enviat el divendres 28 de setembre de 2007 per Pac

Trobem a Bebés y más un interessantíssim vídeo promocional de Whinter, un fabricant danés de tricicles i bicicletes per a menuts, creat amb la idea de transmetre el concepte de que els xiquets i les xiquetes es desenvolupen física i psíquicament jugant sobre rodes.

Un vídeo especial per prendre nota els del sud que tenim un bon clima i allà ben abrigadets no li tenen gens de por ni al fang ni al fred:

I un bonic vídeo també de com aprendre a anar en bicicleta, en primer lloc sense pedalar, sinó aprenent a mantindre l’equilibri sense més objectiu, com vaig posar en pràctica ensenyant a Ximo a anar en bici ara fa quasi un any amb resultat exel·lent

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, General | Sense comentaris »

Publicitat sobre rodes

Enviat el dimarts 5 de juny de 2007 per Pac

Ja fa temps que estic veient els progressos de Pedro de l’empresa Ozonobike de Madrid, certament estan apostant fort per la publicitat en bicicleta. Ells han inventat els seus propis remolcs i sistemes de connexió, i han lluitat per registrar-los i patentar el producte.
Tot el potencial el podem veure a les fotos de baix i a la web www.unika-eventos.com

Doncs en el Dia Internacional del Medi Ambient va per ells

image001.jpg

fotos-para-bici-familiar-008.jpg

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, General, Sostenible | 3 comentaris »

Estrenant el Flexsun

Enviat el dilluns 28 de maig de 2007 per Pac

miniflexsunfamiliar.JPG

L’altre dia vam fer una volta en bici, una bona volta des de Massalfassar a Alaquàs, amb un nou complement, es tracta d’un Flexsun, una mena de capota que ens protegeix del sol i ens fa molt més visibles davant la resta del trànsit. És molt espectacular, tothom ens senyalava i ens fèiem de respectar per que ningú no deixava de veure’ns passar.
L’experiència, malgrat fer un dia de ponent, va ser molt bona, Pau va dormir-se a la cadireta, i allà baix la lona violeta va fer una migdiada de llibre, el pare, no va necessitar de cap barret per tapar-se el cap. Quan el vent bufava fort es notava una mica, però com ja anava bastant carregat, no era molt més d’esforç el que havia de fer.

Per a passejades tranquil·les, sense presa, per disfrutar de cada pedalada el trobe molt interessant el complement.

I just fem al contrari que al cotxe, on se li obrin sostres per que entre el sol, ací a la bicicleta el que li fem és cobrir-nos una mica del sol que en tenim una mica massa segons com 😉

I per a cavalcades i festes vàries on integrar la bicicleta com a recurs també té el seu públic. A poc a poc.

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta | Sense comentaris »

Bicicletes publicitàries

Enviat el diumenge 20 de maig de 2007 per Pac

Recentment els col·lectius del Bloc de Xirivella i Alaquàs han optat per l’ús de la bicicleta i altres apèndix per fer campanya amb un resultat molt espectacular:

Certament les apostes per una mobilitat sostenible són escasses i quan es tracta de fer publicitat quasi mai és pren com una opció vàlida. Però atesos els costos que suposa fer propaganda, els mitjans sostenibles són realment eficients per la proximitat que dóna la bicicleta.

De tota manera, preguntats als experts en publicitat proposen altres opcions més professionals i menys artesanals 😉

image003.jpg

image004.jpg

en definitiva una altra manera de comunicar que segur que a la llarga acaba imposant-se en la societat.

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, General | 1 comentari »

Per ensenyar a anar en bicicleta

Enviat el dilluns 23 d'abril de 2007 per Pac

Per la meua afició pels xismes, que diu Joan, tinc un recull de coses ben estranyes i d’utilitat (dubtosa?).

Hui en veure com usaven els pares de la criatura un arnés-titella per ajudar a ensenyar a caminar a Eva, m’he enrecordat d’algunes coses que en el seu dia trobí interessants per ajudar a anar en bicicleta als menuts; igual d’haver-ne tingut algun l’hagués fet servir per ensenyar a Ximo a pedalar si s’haguera deixat 😉

Un arnés, que porta al darrere una ansa que facilita la subjecció de l’aprenent/a evitant que l’agafem dels cabells, o de la roba:

Este altre és més científic, i basant-se en el funcionament d’un giroscopi, que ajuda a millora l’equilibri d’una bicicleta en moviment:

http://www.thegyrobike.com/images/stories/gbpic.jpg

Finalment, esta barra, no se ben bé si servirà per llançar a la fama ciclista a l’aprenent/a, però entre el veïnat sempre circularà la llegenda que la criatura va aprendre per que sa mare anava darrere d’ella amb un pal per pegar-li si caia a terra…

http://www.thinktank-works.com/images/dana_fwd.gif

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, General | Sense comentaris »

En bicicleta per la neu

Enviat el dimecres 28 de març de 2007 per Pac

Ahir em van mostrar uns complements per convertir una bicicleta en un aparell a pedals per anar per la neu, una bici? un trineu amb roda?

ktrakcycle.jpg

el problema és que no acabe de veure com enganxar-li el FollowMe per dur a les criatures…

Pertany a Aparells i xismes, Bicicleta, General | Sense comentaris »

« Entrades anteriors

copyright © 2oo6 Coses de pac | Gràcies al Wordpress